Moonbiffy 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine, Blazine za Podporo Moonbiffy 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine, Blazine za Podporo Moonbiffy 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine, Blazine za Podporo Moonbiffy 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine, Blazine za Podporo

Moonbiffy 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine, Blazine za Podporo

€1.69 €0.85
Na zalogi
s96268

  • Blagovna Znamka: MOONBIFFY
  • Številka Modela: Z146
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Oklepaji & Podpira
  • material: silikonski
  • Učinek: Kosti Za Nego

  • 1Pair Podpora Narti Ortopedskih Ortopedije Vložek Ravno Stopala Flatfoot Popravek Čevlje Vložki Blazine Vložki

    Funkcije: Ta vložek vam nudijo udobje, kot ste hodi, teče in igra.Podpora narti za ravno noge, je pomembno, da se prepreči poškodbe in zmanjša stres, kot tudi z zmanjšanjem stopala bolečine.So tudi korektivne orodje za ploske noge.Glavni vložek je jasen, medtem ko je podpora narti blazina je modra.Visoko materiala, je mehko in udobno.Material: Pugel Barva: Prozoren & Modro Postavka Velikost: Pribl. 10 * 5.5 * 0.3 cm / 3.9 * 2.2 * 0.1 v

    Paket Vsebuje: 1 Par ortopedski vložki

    DOSTAVA

    1. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Soaring.si se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.Nismo odgovorni za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si pravico, da zaračuna ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačen naslov.Prosimo, Upoštevajte, in označite vašo telefonsko številko, na plačilo, ga bo pomagal vaš izdelek prejeli varno in hitro.

    2.Naše cene NE vključujejo vse carinske dajatve ali dajatve.

    3.Vsi izdelki so poslane neposredno iz Kitajske in so Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ali Posebno Linijo-YW .Ste pričakovali, da se prikaže element v 15-45 delovnih dni, ki je odvisna od lokacije in različnih carinjenje, kot tudi drugih dejavnikov, razen Poštnih Storitev nadzora.Po 45 dni , če tega še niste še prejeli, se obrnite na nas.Če kupec želite, da bi dobili postavka še hitreje prosimo, kontaktirajte nas za dodatne ladijski promet pristojbina.

    PLAČILO

    1.Sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2.Plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po koncu dražbe času,v nasprotnem primeru, bo naš sistem označite element brezplačno.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej, če imajo kakršne koli težave.

    STIK Z NAMI

    1.Smo iskreno upam, da bomo lahko srečno transakcije,ČE je kak problem za transakcije,Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prosto.prosim, pošljite mi.boste dobili odgovor v 24 urah.zelo smo veseli, da vam pomagamo.

    2.Prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, če ni komunikacije.Smo tudi obdržati pravico, da zapustijo povratnih informacij za nepoštene ali neplačane transakcije.Dobrodošli na naši Soaring.si trgovini!Lepo nakupovanje, Lep dan!

    Oznake: stopala arch podporo xxl, ravno stopala podporo oklepaji, ortopedije podpora narti naramnicami, stopala arch podporo črna, metal kolena podporo naramnicami, dobro podporo za noge zatega, dr stopala podpora narti, stopala podpora narti, ravno stopala arch podporo indija, stopala arch podporo usnje.

  • Mnenja in ocene (1)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki