3S 25A Li-ionska 18650 BMS Baterije Protection Board PCM z Bilanco za Litij-ionska Lipo baterije celice pack 3S 25A Li-ionska 18650 BMS Baterije Protection Board PCM z Bilanco za Litij-ionska Lipo baterije celice pack

3S 25A Li-ionska 18650 BMS Baterije Protection Board PCM z Bilanco za Litij-ionska Lipo baterije celice pack

€1.57
Na zalogi
s97926

  • Obratovalna Temperatura: -40-85
  • Uporaba: li-ion celice battey
  • Paket: TQFP
  • Številka Modela: WX-3S2525LIA56
  • Blagovna Znamka: RJXZS
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Izguba Moči: 50
  • Vrsta: Regulator Napetosti
  • Stanje: nova
  • Napajalna Napetost: 12,6 V

  • 3 Serije 18650 baterijo 11.1 V (Li-ionska 18650 ali li-ionska baterija nazivni napetosti) 12,6 V (Li-ionska baterija polna napetosti) 10.8 V ( Lipo baterijo nazivna napetost) litijeva baterija protection board ni vključen varilni zavihki.BMS vključite način : Uporabite 12,6 V Li-ion polnilnik za polnjenje.OPOMBA: 1) upravni odbor je ne bo ustrezala high power elektronska orodja, če uporabite za screwdrier in vaja,električno kolo serije bi,ribolov pralni in 1W LED, prosim, ne kupi ta. 2)Zgoraj 3A naprave,pomeni battry zaključka tečaja je več kot 3C. 1C ocenjeno baterije, 2000mah enako 2ah*1=2A max delovnega toka. 3C ocenjeno baterijo pomeni, 2ahx3=6A Maks delovnega toka.

    Balancer je samo Pomožna funkcija, T je uravnoteženje pomeni, ko se baterija polni,vsaka serija baterije morajo z enako napetostjo.ko ENO celico napetost dobili 4,2 V ,ostale celice ne, prve celice napetost bo razrešnice čakati na druge celice dviga na isti ravni.

    Opomba: baterija notranja upornost razlike v 5 milliohm , napetost v 0.03 V napetost, kapaciteta razlikujejo v 50 ma

    1) Z bilanco

    2) Z Bilanco/Signalne Kable;

    3) Z Temperaturno stikalo

    4) BMS napolnite z razrešnico vrata je isto;

    5) Odkrivanje vezja (over-odvajanje, nad-trenutne , in obremenitev kratek stik)

    6) Dobrodošli OEM

    Nad Polnjenje napetost:4.25-4.35 v±0.05 v

    Nad Razelektritve napetosti: 2.3-3.0 v±0.05 v

    Max Delovni tok:25A

    Max vršnega toka:35-40A

    Polnjenje napetost :12,6 V

    Polnjenje tok:1-25A

    Delovna temperatura:-40---+50

    Temperatura Skladiščenja:-40-- +80

    Velikost:56*45*4.0 mm

    Seznam vsebine:1*3S25A BMS

    paket sklic

    to ni temperaturno stikalo različico, če želite, senzor temperature, lahko naročite naše temprature stikalo različico.

    to je temperatura stikalo različico fotografije

    1) upoštevajte, da vhodne in izhodne napetosti in obremenitev sedanje pogoje za power protection board, ne presega električnih parametrov dovoljene porabe energije;

    2) posebna pozornost trenutne obremenitve ne more delati dolge ure med največje stalne obratnih in več-trenutna zaščita toka;

    3) Pri povezovanju baterije ,morda ne izpraznite.V tem primeru povežite polnilnik, lahko vrnejo v normalne delovne razmere;

    4) Čeprav je BMS vgrajeni elektrostatično zaščito vezja, ampak prosim, ne roke, dotik, ko BMS v delovnem stanju, tako da se prepreči poškodbe zaradi statične elektrike protection board.

    SMT Delavnice:

    Vse postavke, s številke za sledenje in bo odposlano v roku 3 delovnih dni z Letalom po prejemu plačila.Ko je plačilo nad naše pravilo je, da se bomo poslali paket za dražje dostava način, kot je E-pošta, NL pošti ali Singapur post itd.

    Najbolj času boste prejeli vaše naročilo v 10-60 delovnih dneh po tem, ko smo prenos vaše paket, da agent ne moremo zagotoviti dostave v čas, če post office je vse nepričakovane zamude zaradi dopust, vreme, carinskih ali drugih razmere.Nekatere države, kot je Rusija, Brazilija, Čile ali nekaterih Evropskih državah lahko traja do 90 dni ali več za dostavo.

    Če ste zaskrbljeni, na kakršen koli način, vas prosimo, da nas kontaktirate preko sporočilo o odhodu negativnih/nevtralna povratne informacije ali odpiranje spora.Mi bo prizadevajo za odpravljanje težav(pon. ali nadomestila manjkajoče postavka).

    Carina je, obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in po meri dajatve, ki nastanejo.Na splošno, zamude ali odpovedi dostava je včasih posledica politike različnih carin.

    (1)Okvare: Mi bo v celoti nadomestil ali vam pošlje nove nadomestne po tem, ko smo preverjanje.

    (2)Nezadovoljstvo: Prosimo, kontaktirajte v roku 7 dni, vam bo v celoti nadomestila po zaslužiti vaš vrnjeno blago.

    (3)Manjkajoče dele/Q'ty: Prosimo, obrnite na nas v času, bomo redeliver ali delno nadomestilo izdal.

    1. Kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas preko sporočila ali nam pišite.Bomo odgovori vaše sporočilo v roku 24 ur, razen počitniških.Če ne prejmete naš odgovor v 24 urah, prosimo, da objavite sporočilo znova, saj je včasih naše sporočilo sistem lahko blokira nekatere e-pošte.

    2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, vljudno prosim pustite nas pozitivne povratne informacije in da nam Podrobne ocene Prodajalca z vsemi "5 zvezd" v zelo območje

    3. Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, svoje priznanje, ki bo spodbujalo nas močno in boljšim.Prizadevamo si, da so vse naše stranke zadovoljiti.

    4. Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.Hvala!

    Oznake: 3s, 18650 bms moški, 18650 pcm, 24bit adc, 12v 3s bms, 3s 25a li ion, 2 bms 18650 20ah, 3 bms bilance, 18650 esp32, PCM.

  • Mnenja in ocene (2)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki