10 kosov nude pink 3D cvetje čipke aplicirano, svetlo roza 3D čipke obliži 10 kosov nude pink 3D cvetje čipke aplicirano, svetlo roza 3D čipke obliži 10 kosov nude pink 3D cvetje čipke aplicirano, svetlo roza 3D čipke obliži

10 kosov nude pink 3D cvetje čipke aplicirano, svetlo roza 3D čipke obliži

€38.91
Na zalogi
s98791

  • Številka Modela: AP001
  • VELIKOST: 33 cm * 12 cm
  • Vrsta Izdelka: Obliži
  • Tehnika: Vezene
  • Slog: Sew-Na
  • Funkcija: Okolju Prijazno

  • Pozornost Pls !

    O Nas

    dobrodošli v naši spletni trgovini!

    Nudimo vam garancijo kakovosti izdelkov, kot so, kot so različne vrste čipke, tkanine, okraskov, obliži in appliques, okrasnih, še posebej za poroke, kostumi, večerno obleko ali doma in poročne dekoracije, in nekaterih drugih, posebej luksuzne tkanine in pojmi.Če ne najdete vse stvari v naši trgovini, vas prosimo, da nam pošljete sporočila in fotografije, da si za to, si bomo prizadevali, da preveri, ali je za vas.

    Skrbimo za vse cenjene kupce, na našo pomoč strankam s, so pripravljeni, da vam pomaga, če imate kakršno koli vprašanje s .Smo ' ll poskušali naše najboljše, da odgovor, ki ste A. S. A. P, vendar pa zaradi časovni pas razlika in veliko podrobne dela za spletno trgovino , včasih morda ne bomo mogli odgovor takoj , str najem nam omogočajo, 12 ur .Smo visoko cenijo svoje vrste podporo in razumevanje.

    Opis Izdelka

    * Barva : svetlo roza, kot vidite na slikah .Prosimo, da izberete pravega.T tu morda barva razlika, ker razsvetljavo ali prikaza je drugačna, smo poskušali naše najboljše, da pokažejo pravi barve, kot je, kako je to.

    *Količina in Cena: cena je za 10 kos.Lahko kupite toliko metrov, kot vam je všeč z dodajanjem količina naročila .

    * Meritev: 1 kos cvetje aplicirano je približno 33 cm * * 12 cm.

    Prodajamo ga dvorišče v dolžino, če kupite več, smo lahko ladje ga iz več kosov, če ne boste potrebovali v eno neprekinjeno kos, prosimo, obrnite na nas.Merimo in zmanjšati tkanine z roko, morda malo tolerance, prosimo, da ga razumejo.

    * Modna Oblačila za Priložnost, Poroko, Stranka kostume, itd.

    O Ladijski

    1. R egular čas poštnine ni zagotovljeno: Parcela s bo večinoma pošiljajo jih na Kitajskem Post Zraka Pošto v roku 3 do 5 delovnih dni po prejemu plačila.To običajno traja 10 - 35 delovnih dni, da pridejo, ampak v nekaterih državah to morda malo več časa zaradi praznikov ali po meri, lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov, zato vas prosimo, razmislite o poštnine časa, preden izberete način dostave .

    R eference Poštnih paketov čas prevoza: ( kot referenca za sosednjih državah )

    Združene države amerike: 80% pošiljke, se lahko prišel v 10-25 dni po navadi, nekateri pa lahko traja več kot 35 dni.

    Anglija, Avstralija: 80% pošiljke, se lahko prišel v 15-31 dni po navadi, nekateri pa lahko traja več kot 38 dni.

    Rusija, Brazilija , Južna Afrika : 90% paketi prispejo v 35 dneh, vendar so nekateri od njih traja tudi več kot 45 dni.

    2.Express dostava način je na voljo.Izbirate lahko izrazite način dostave ali neposredno stik z nami prvič, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge ladjarske družbe.

    O Povratne Informacije

    Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Boste našli smo zelo enostavno komunikacijo.

    Še enkrat, hvala za naročanje in upam, da vam je všeč naša storitev in izdelkov.Vaš komentar je za nas zelo pomemben .Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5 Zvezd .

    Zahvaljujemo se vam za nakupovanje pri nas!

    Dobrodošli, da ne TRGOVINI !

    Oznake: obliž seks, Stopala Obliž, mavec, lepilo medicinske mavca, pach, moralno obliž, forefoot, obliž pvc, pad toe, medic mavca.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki