Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja

Brušeno Nerjaveče Jeklo Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva idejo za dom in potovanja

€12.72
Na zalogi
s9890

  • Certificiranje: CE
  • Funkcija: Mlinček Za Kavo
  • Zamenljivi Plošče: Mlinček Za Kavo
  • Številka Modela: 001
  • Blagovna Znamka: fuqi
  • Moč (W): priročnik

  • Ročni Mlinček za Kavo Erlenmajerico Burr Mlin za Natančnost Piva Brušeno Nerjaveče Jeklo

    Material: 304 nerjaveče jeklo Značilnosti: 1.Nerjavno jeklo material, kakovostne in trpežne za uporabo. 2.Inovativne coffee bean mlin opušča popestrili z zabavno in enostavno. 3.It 's a dober brušenje orodja za kavna zrna v kuhinji. 4.Idealen pripomoček, da bi sveže kavnih zrn prahu za uživanje okusno kavo.Specifikacije: Barva: Srebrna Velikost: 5.5x20cm Glasnost:30 g Jedro Brušenje:Keramika Ohišje:Nerjaveče Jeklo Seznam paketov: 1* Coffee Bean Mlinček(kavna zrna niso vključeni.)

    Velikost: Kot fotografij prikazuje, nekaj cm napake so sprejemljive.

    DOSTAVA 1) Naši trgovini obljubo, da bomo odpremo svoje vzorca naročila v 48-72 ur.(Razen Prazniki/vikend) po potrditvi kupcev plačilo naročila v Soaring.si.(Soaring.si platforme običajno potrebuje, da sprejme približno 48 ur, da se revizije vaše plačilo) 2) 72 Ur pravilo se uporablja samo za mala naročila.Večjih naročil in mešana naročila, bo trajalo dlje časa, da pripravijo izdelkov in zato ni kritje v skladu s to pravilo. 3) Smo običajno ladja vaše izdelke preko Kitajske Post Air Mail,hong kong Post Air Mail,Singapur Post,Swiss Post ,itd.Ki traja 15-39 delovnih dni, da dosežejo svoje mesto.Če posamezen izdelek tehta več kot 2 kg, bomo uporabili komercialni kurirsko dostavo (DHL,Fedex,TNT,UPS,EMS,itd) Plačilo 1) Smo običajno izražajo vaše blago kot enako kot ti, da na komercialne račun oziroma carinsko deklaracijo, in se trudimo, da vam pomaga zmanjšati morebitne GST ali V. A. T ali druge uvozne dajatve ,vendar ne moremo zagotoviti, št davčne dajatve, ki je odvisen od vaše countrys politike. 2) sprejemamo preko Alipay,Vse glavne kreditne kartice,Bančnega nakazila, Depozitni, Western Union itd. 3) Celotno plačilo mora biti izvršeno v 19 dneh po dajanju vaše naročilo. 4) Je cena, ki ste ga plačali za blago brez kakršne koli davek na carinsko.Nimamo nobenih dolžnosti v ciljne države.

    Oznake: mlevski, olje kave, pivo mlin, valjčni mlin, 2x72 pasu mlinček, crusher malt, mlinček malt, lui kave, slad mlin, kava rost.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki