USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu

USB AUX Bluetooth 5.0-Sprejemnik, Stereo Mic Brezžični vmesnik za Prostoročno uporabo v vozilu

€2.06 €1.42
Na zalogi
s10315

  • Vmesnik: USB
  • Sound Track: Enotni
  • High Definition Support: NOBEN
  • Blagovna Znamka: VISOKOTLAĂNE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vsebina: AVDIO
  • Brezžična Vrsta: Bluetooth
  • WIFI Standard: NOBEN

  • D escription:

    To je Bluetooth 5.0 sprejemnik z najnovejšo različico 5.0. To je stroškovno učinkovit Bluetooth stereo sprejemnik, ki podpira Bluetooth in digitalnih izdelkov, kot so iPhone, iPad, Android telefon in računalnik za stereo brezžični prenos.

    Značilnosti:

    1. Žični z brezžično se lahko poveže z Bluetooth mobilni telefon, Bluetooth računalnik za doseganje zvočnik za brezžično.Podpora starih modelov, vzvod, avdio, square dance audio.Enostavno upravljanje

    2. Lahko se uporablja neposredno v vrata USB na avto.To je enostaven za uporabo.To je funkcija za prostoročno klicanje in dvigne telefona kot avto.

    Kako uporabljati:

    1, povezan z zvočnik

    V prvem način, govornik nima vmesnika USB.

    Vklopite Bluetooth pogon usb v polnilnik, z 5VUSB vrata in priključite avdio kabel za AUX vhod.

    Drugi način, zvočnik ima USB vmesnik

    Vklopite Bluetooth flash pogon neposredno v zvočnik vrata USB.

    2, seznanjanje

    Vključite funkcijo Bluetooth mobilnega telefona (ali računalnik), iskanje v okolici naprave Bluetooth, poiščite in tekmo z njimi.Po seznanjanje uspešno, Bluetooth sprejemnik in vozilo so na enak način.

    Parametri:

    1. Napajanje način: USB 5V napajanje

    2. Bluetooth: Bluetooth 5.0+EDR specifikacija

    3. Izhodni način: USB vmesnika 3,5 mm audio vmesnik

    4. Prejemanje razdalja: 15m

    5. Standardni dodatki: 3.5 mm audio kabel

    Oznake: moto g9 igra zajema, moto g9 igrajo kabli, majice živali žaba, minister oblačilih, prodaja, stitch imetnik jekla, winx club flora vrečko, najlon nogavice 80 den, t5 žarnice 12v 12w led, winx club galaxy s9.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki