Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj

Komercialni Aberdeen Jajce Vaflji Pan,Električni Jajce Vaflji za Kavo, električni Majhno Jajce Torta v Obliki Obdelave Stroj

€52.86
Na zalogi
s120745

  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Prvotno Mesto: Guangzhou
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Cena: neposredno tovarniško ceno
  • Moč: 1400w
  • Garancija: 1 leto
  • Moč (W): 1400w
  • Pralni Velikost: 440x265x270 mm
  • Številka Modela: FY-6EA
  • Paket: standardna lesena paket

  • pralni slike:

    pralni parametre:

    Ime: računalniški nadzor sistema jajce vaflji stroj

    Model: SQ-6EA

    Moč: 1400W

    Dimenzije : 440x265x270MM

    Pakiranje velikost:500x340x350mm

    Material: nerjaveče jeklo

    N/W:7 kg

    G/M:8 kg ma chine sem nformation računalnik, sistem za nadzor električnih QQ jajce pralni * stainless stell telesa * stroj lahko zavrtite za 360° *Napajanje in Pripravljen svetlobni indikatorji *temperaturni razpon nadzora : 50°-250 ° *Non-stick prevleko plošče ,Odebeljena tri Teflon ,Ne hlapi, gladko površino *Kabel-zaviti in v pokončnem položaju, *s samosprožilcem: 0-5 min *teža stroja:6 kg * enostavno upravljanje,enostavno čiščenje * Multi-directional vrtenja, omejeno pivot *Zaprta brezplačno, dolgo uporabo je ni slab, *računalniški sistem nadzora *AC 220-240V, 50-60Hz, 1400W Opomba:Če želite uporabljati ocean shipping načine, prosimo, obrnite na nas.Če želite spremeniti parameter stroja se obrnite na nas.

    Garancija:

    Garancija stroja je za 1 leto od stroja je poslana.

    Opomba:

    1.To bo pregledan z našimi strokovnimi tehnik, preden pošlje ven iz našega skladišča.Imamo 100% zagotoviti dobre volje, dobre kakovosti in skrbno preveriti pred pošiljanjem za vas,prosimo, vedite, da ste .

    2.O ladijski čas:Bomo poskrbeli dostava za vas takoj,če pa doseže prazniki,vikendi in druge zamudo čas dostave.Upam, da bomo lahko komunicirajo med seboj in smo lahko podaljša dobavni čas za vas.

    3.O način dostave:Bomo odločite za primeren način dostave v skladu za blago, težo in dimenzije.Če blago masi nad 90 kg svetujemo, da izberete ocean shipping način, da shranite stroški.Prav tako lahko glede na vašo izbiro naslanjati na način dostave.

    4.Dostava:

    Običajno uporabljamo DHL/ Fedex/ UPS, ki bo trajalo približno 5-7 dni, v večini držav.Brazilija, Ukrajina in Rusija stranke so predlagali, da izberejo EMS kot ladijski promet način, bo to stalo 1 mesec več ali manj tudi če izberete to.Plačuje davek je obveznost mednarodni kupci, kupec mora posvetovati s svojim lokalne navade, koliko davka bo treba.Kaj lahko naredimo, je dal nižjo vrednost na računu.

    Tovarne, delavnice:

    Po prodaji in garancija in vrnitev:

    1. če stranke lahko prinese nazaj in da nam pošljete zlomljenih delov, ki uporabljajo manj kot eno leto.Mi bo izmenjava nove dele, in jo pošljite na kupce.

    2. kadar smernice pomoč potrebna ,Wewill izpolni svoje moči, da bi to in sovpadala usposabljanje za dela, ki so na voljo v tovarni .

    3.ko si srečal težave ,bolje povedati odzvali prodaje z dokazi, ...svetujemo z pics, ki lahko nazaj si up močno.Lahko pripravimo rezervnih delov v naslednjem naročilu ponavljajočih.Če je nujno potrebno, kurirska polnjenje brado za kupca.

    4. Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

    V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 3 dni po prejemu in jo pošljite do disidirala fotografije.

    5. Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so upravičene samo za popravilo.

    6.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali.

    Povratne informacije:

    1.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije.

    2.Če obstaja nekaj težav o izdelkih nas kontaktirajte.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

    Oznake: vaflji jajce pladenj, xeoleo jajce vaflji, jajce vaflji maker, jajce vaflji kuhanje, jajce vaflji silikona, honkong jajce vaflji, jajce vaflji design, jajce vaflji dvojno, jajce vaflji mikrovalovna, železo vaflji jajce.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki