Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača

Mačka Bedak Mačka Igrače Krtačo Mačka Self Groomer Jjeza Igrača Praskanje Žgečkanja Jjeza Igrača Gramofon Lase Odstranjevalec Masaža Usposabljanje Mačke Igrača

€7.21 €5.70
Na zalogi
s132781

  • mačja igrača: mačka bedak igrača
  • material: Plastični
  • Igrače Tip: Drugo

  • Bullet Točk: 1、Smešno mačka igrača: Zavrtite vrtljivi igrača, in nežno zavrtite pinwheel, da bi mačka, sodijo v ljubezni z njim.Obstaja tudi lase massager v sredini.Vse modele fit mačka design in so udobno in zabavno.

    2、mačka ' s self-lepota krtačo: pomaga mačka za česanje, očisti lase in masaže in spodbuja ljubljenca kožo, medtem ko ohranja udobje in zdravje.

    3、Inovativna oblika: okrogla veter rezilo vetrnica ima 2 pregledna koši za smeti, ki lahko dajo svetleče krogle, zvončki in mete kroglice, ki jih sami, da bi pritegnili mačke, da igrajo.

    4、Zmanjšanje dolgčas: Mačke zmanjšanje dolgčas in moteče vedenje z zdravo igra in vaja.

    5、Močan sesalni: lahko Je zanič na tleh, na okna in vrata, pod mizo, tja, kjer želite, da sesati.

    Značilnosti:

    Smešno mačka igrača: Zavrtite vrtljivi igrača, in nežno zavrtite pinwheel, da bi mačka, sodijo v ljubezni z njim.Obstaja tudi lase massager v sredini.Vse modele fit mačka design in so udobno in zabavno.

    Cat ' s self-lepota krtačo: pomaga mačka za česanje, očisti lase in masaže in spodbuja ljubljenca kožo, medtem ko ohranja udobje in zdravje.

    Inovativna oblika: okrogla veter rezilo vetrnica ima 2 pregledna koši za smeti, ki lahko dajo svetleče krogle, zvončki in mete kroglice, ki jih sami, da bi pritegnili mačke, da igrajo.

    Zmanjšanje dolgčas: Mačke zmanjšanje dolgčas in moteče vedenje z zdravo igra in vaja.

    Močan sesalni: lahko Je zanič na tleh, na okna in vrata, pod mizo, tja, kjer želite, da sesati.

    Specifikacija:

    Ime: Mačka Bedak Igrača Gramofon Odstranjevalec Dlak

    Barve: modra, rumena, zelena

    Material: TPR

    Velikost: približno 7,5*8*16 cm/2.95*3.15*6.3 v

    Primeren za: mačke, lutka in druge domače živali

    Funkcija: Gramofon igrača, massager

    Seznam Vsebine:

    1*Mačka Bedak Igrača

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

    Oznake: mačka jjeza igrača, mačka igra, mačka pero, cat stick igrača, žogo mačka igrača, žogo mačka, mačka teaser, za mucek igrača, jjeza igrača, pes igrača za.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki