Veliko Fotoaparat Nastavek Za Posnetek Monopod Nosilec Za Telefon Veliko Fotoaparat Nastavek Za Posnetek Monopod Nosilec Za Telefon Veliko Fotoaparat Nastavek Za Posnetek Monopod Nosilec Za Telefon Veliko Fotoaparat Nastavek Za Posnetek Monopod Nosilec Za Telefon

Veliko Fotoaparat Nastavek Za Posnetek Monopod Nosilec Za Telefon

€6.77 €6.43
Na zalogi
s133028

  • Številka Modela: 042011
  • Paket: da,
  • Blagovna Znamka: EIRMAI

  • NETO.TEŽA: 20 G

    UPORABITE RAZPON: 55--85MM

    Plačilo

    1. Sprejemamo Soaring.si plačilo.

    Dostava 1.Obvestilo o pošiljanju bodo po e-pošti, ko bo vaše naročilo je bilo poslano. 2.Vaše naročilo bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni, ko bomo prejeli vaše plačilo. 3.Ne bomo ladja na soboto, nedeljo ali praznikih.

    4.Če potrebujete hitro express, boste morali plačati dodatne postcharge in se obrnite na nas, preden se odločite za nakup.

    Stik Z Nami

    Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

    Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

    Smo rokovanje velikega obsega e-pošte vsak dan.Prosimo, dovolite nam, da odgovori vaš e-pošti v roku 24 ur. (Ponedeljek --Sobota).

    Oznake: mini monopod, fotoaparat voziček, imetnik monopod, nahrbtnik torba za fotoaparat, fotoaparat nastavek za telefon, bluetooth stojalo, torba za fotoaparat, nahrbtnik dslr, fotoaparat nastavek za mobilni telefon monopod, fotoaparat torba eirmai.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki