10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki 10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki 10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki 10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki 10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki 10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki

10Pcs/Veliko Organski Bombaž Mehko Udobno Pisane Fantje Dekleta Baby Ruta za Malčke Nastavljiv Snaps Sline Baby Slinčki

€24.91 €13.70
Na zalogi
s152497

  • Spol: Unisex
  • Vzorec Tipa: Risanka
  • material: Poliester Bombaž
  • Številka Modela: YK-SJJD
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime Oddelka: baby
  • Starostni Razpon: 13-18 M
  • Slog: Moda
  • Postavka Vrsta: Slinčki & Burp Krpe

  • Smo prodajajo samo Original A+++visoko kakovostne izdelke.Vse proizvode prodajajo od tovarne neposredno , je strokovno productionon otroka je mama izdelkov .

    Barva: Kot slika kažejo 10pcs/veliko

    100%Čisto Nov & Visoke kakovosti.Material: Bombaž Tip: Baby Slinčki.Barva: imamo 100+Barve smo trgovina Velikost: Za 0-3 let.Opozorilo: 1. Je morda nekoliko razlika v barvi, zaradi računalnik, nastavitve zaslona. 2. Z razliko metoda merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm v velikosti odklon (1 cm=0.39 palca).Hvala za razumevanje!!

    1.Lahko uporabite kreditne kartice, WebMoney, TT nakazila, Western Union, Qiwi denarnice, Brazilija Boleto, SOFORT Bančništvo, Paypal plačilo. 2.Vsa plačila s kreditno kartico je treba preveriti z Soaring.si, traja 1-2 uri. 3.Če izberete Boleto plačilo, to ponavadi traja do 1-2 dni pred plačilom je uspešen.

    1.Spoštovani, bomo poslali postavke v 1 - 5 dni ( delovnih dni ) po prejemu plačila. 2.Na splošno, bomo poslali te postavke ste ga Prodajalca način dostave, medtem ko bo posodobitev sledenje podatkov v 3-5 dneh po dobavi je to običajno, lahko spremljate na spletni strani z namenom podrobnosti. 3.Prav tako lahko izberete hitre prevoze način, kot so DHL, EMS,FEDFEX, TNT ali UPS, vendar boste morali plačati za tovorni promet.

    1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila.

    2.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih! 3.Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu. *Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.O vrnitvi\vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    Oznake: catsuit korzet, otroška oprema novorojenčka zob, hlače z oprsnikom poliester, hlače z oprsnikom lok, oranžne kopalke, pribor newborn baby toddler, baby tuš brisače novorojenčka, baby handkerchief, otroška oprema novorojenčka mini yoda, otroške hlače z oprsnikom čipke.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki