Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka

Skodelico Kave Stenske Nalepke Nepremočljiva Vinil Ozadje Za Kavarna Ali Kuhinjski Omari Ozadju Nalepka

€4.05
Na zalogi
s158910

  • Vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Cenzuro Kodo: xy300
  • Slog: Ameriški Stil
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • Scenariji: STENE
  • material: PVC
  • Številka Modela: xy300
  • Razvrstitev: Za Steno
  • Tema: Vzorec

  • Prosimo, upoštevajte,: Če vzorec je kompleksna, prosimo, sodelujejo s prenosom filma.Učinek bo boljši.(Če jih potrebujete za nakup prenos filma, lahko izberete možnost, da naročite v barvah možnost.)

    Specifikacije: 100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: Izmenljive Slog:Stenske nalepke Material:PVC Okrasite notranjost sten, oken, pohištva in se bodo po najbolj trdo, gladko, čisto in površin, kot so ogledala, kovine, les in stene.Okrasite vaš dom, da bo bolj romantično Poskusi, da ne prilepite znova in znova.NI primerna za umazano ali grobo površino, da bi lahko celo, da DIY obrti postavka, ki jih daje na kocko ali pobarvane odbora.Če morate prilagoditi drugih barv in velikosti, prosim, pustite sporočilo. .

    Uporabite kvadrat lepenka, da se držijo čeden učinki

    Kako uporabljati: 1.Zagotoviti, površina je gladka, se ne držijo na grobo ali neravne površine. 2.Izberite mesto, ki ga želite uporabiti, čiščenje pepela in mazivo, da je suha in čista. 3.Držijo v skladu s sliko, ali DIY v svojo idejo. 3.Peel off papir in potem vztrajati na steno, zgladi od sredine na levo in desno.

    Dostava In Vračilo 1.Vsa naročila bodo odpremljena v roku 5 wordays po skladov, ki poteka varnostno preverjanje za Soaring.si.To je samo podaljšana zaradi počitnic. 2.Čas dostave, bo 20 do 60 dni redno posodablja pride več kot 90 dni za manj državah.prosimo, počakajte bolnika,ne odprete spora v 2 mesecih,hvala!Seveda, če ne boste prejeli parcele v običajno čas,pls, da nas kontaktirate za preverjanje. 3.Bomo odgovorni za vse narobe pošiljanje in kakovosti izdaje naročila . 4.Prosimo, prepričajte se, da imate napisal polno ime in popoln naslov / pravilen post code & telefonsko št.Drugače stranke je treba privoščiti izgube, ki ne ponujajo natančno prejemnik informacij,in Stranke prevzame ciljne Države Davek na Carinsko.

    Oznake: 3d ozadje kava, kuhinja nalepka, foto ozadje mavrica, kuhinjske ploščice, mavrica ozadje za spalnico, skodelico kave filter, kuhinja stenske nalepke, kuhinja nalepke strešnik, cafe aparat za steno stensko, zidana mavrica.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki