10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit 10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit 10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit 10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit 10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit 10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit

10 ML Gel za Nohte, Set Sveži Barvni Soak off UV Nail Art Manikura Premaz Nohti Gel lak za Nohte Kit

€16.95
Na zalogi
s26895

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sestavine: mix
  • Glasnost: 10 ml
  • Blagovna Znamka: MOONBIFFY
  • Številka Modela: MJ007
  • Vrsta: UV Gel
  • Količina: 12
  • NETO WT: 10 ml

  • Opis izdelka (izberite 12 kosov) 10 ml gel za nohte, set, sveže in colorable, UV-absorbira lak za nohte lak za nohte, lak za nohte, lak za nohte nastavite, UV-gel, ki absorbira poljski, za ROSALIND 10 ml / .33oz prepričani smo , Naš gel lak je najboljši kakovosti na Soaring.si. -Kakovost je naša prva prednostna naloga. -Svetlobo, skoraj brez vonja (samo pokrivnega premaza in fundacije so srednje vonj), uporabljamo samo organske teksturo za Zaščito vašega zdravja. -Barva bo ostanejo sijoče za do 30 dni. -Hotting barva je opcija, ki je primerna za vse priložnosti.Korak za korakom: 1.-Obliko nohtov.Nežno poljski površino nohtov ploščo.Razkuževati. 2.-Iz cuticle Nanesite tanko plast fundacija za prosti rob (ne pozabite na pečat rob nohta).Zdravilo nohtov pod LED luč za 10 sekund, ali pod UV svetlobo za 2 minuti. 3.-Nanesite tanko plast Soak-Off Gel izbire lak barve.Pokrov prostega roba.Sušenje: 30 sekund v luči LED, 2 minut v UV svetlobe. 4. Ponovite drugi tanko plast nohti, namočeno v gel lak.Zdravljenje pod LED luč za 30 Sekund, ali sušenje pod UV svetlobo za 2 minuti. 5.- Nanesite tanko plast Vrh Je Izključeno.Kritje prostega roba.Sušenje: 30 sekund, v LED luči. 6.- Odstranite lepljiv ostanek na nohtih z čistilka .Potem, uporabo negovalnih cuticle olje za ponovni vstop vlage v cuticle in kožo okoli nohtov.Odstranite: -1. Dip nohte v akril odstranjevalec za približno 5 minut, -2. Nežno lupino off ves lak, na vsaki nohtov na.Pakiranja: Neto teža: 10 ml/.33fl oz Opozorilo: 1. Neto teža je 7ml.Ker steklenica je zmogljivost presega 7ml, na laku ne bo v celoti izpolnite steklenico! 2. Kot nekaj barve je zelo lahka, prosimo, uporablja lak za nohte, potem ste lahko videli pravo barvo, ki je isto kot opis. 3. Glede mačka oči, lak za nohte, prosimo, uporablja lak za nohte, uporabite magnetna palica, in potem si lahko ogledate ustrezno barvo, ki je isto kot opis.

    Oznake: gel za nohte, set, gel lak set, za gel nohte, set, komplet za nohte, obletnica nalepka, gel lak za nohte, kri gel, lak za lopatico, jell, nail krog.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki