20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke 20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke 20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke 20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke 20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke 20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke

20 KOS Aluminijaste Zlitine Carabiner na Prostem Visi Sponke Steklenico Vode Vrečko Sponke

€1.02 €0.75
Na zalogi
s27501

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Carabiners & Quickdraws

  • Bullet Točk:

    1、Trmast in praktične: carabiner je izdelana iz lahkih letal aluminij material, ki je visoke kakovosti in trajno, trdno in praktično.

    2、Varen in priročen: V carabiner je majhna po velikosti, zaradi česar je enostaven za prevoz in značilnosti močna trajnost.

    3、Široke uporabe: Idealen za dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, ribolov, pohodništvo, potovanja, itd.In lahko visijo na keychains, prtljage, igrače, grelniki vode, nahrbtniki itd. (Ta izdelek ni primeren za plezanje.)

    4、Enostaven za uporabo: To je multi-funkcionalne in se lahko uporabljajo z eno roko.

    5、Preprost dostop in čas-prihranek: ima spomladi naložen vrata, ki omogoča hitro in enostavno zapah in da vse svoje essentials na enem mestu.

    Opis: To je niz 20pcs carabiner, ki je trpežna in praktična.

    Informacije:

    Specifikacije(pribl.): premer žice: 3.8 mm/0.114 v, dolžina: 48 mm/1.44 v, teža: približno 3,1 g.

    Barva: Rdeča, zlata, modra, zelena, vijolična ,črna, bela.

    Seznam:

    20PCS*Carabiner

    Opombe:

    Če imate kakršne koli težave ali dvome o naših produktih, prosimo, obrnite na nas v času.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve kadarkoli.

    Oznake: mini posnetek, carabiner, miniaturni carabiner, kvadratni mini carabiner, mini carabiner navtičnih, ultralahkih mini carabiner, mini carabiner mobile, krog carabiner mini, mini carabiner čipke, mini zaskočenje carabiner, majhen ključnih carabiner.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki