Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256 Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256 Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256 Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256 Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256 Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256

Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256

€131.40
Na zalogi
s36225

  • tip c usb dac: Da , Podpora
  • Številka Modela: XDUOO XD05 Osnovne
  • Paket: da,
  • Življenjska Doba Baterije: približno 9 ur
  • Čip z DAC: ak4490
  • Združljivo Avdio In Video Oprema Slog: Digitalno-Analogni Pretvornik (DAC)
  • Izhodna Moč: 500MW
  • material: Aluminij Zlitine
  • Vrsta: AVDIO
  • Podpora naprave: PS4/PC/Switch/X-BOX
  • Dimenzije (Šxvxg)): 139*75.2*22.8 mm
  • Certificiranje: NOBEN
  • Funkcija: src
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Baterija: 3,7 V/4000 mah

  • Xduoo XD05 Osnovno Prenosno V odvisnih Digitalni Avdio Priključek AK4490 USB DAC Ojačevalcem za Slušalke Optični Koaksialni Dekodiranje DSD256

    Funkcija:

    -Visoka Zvočna Predstava za Igre in Video.Združljiv je z namiznih računalnikov, prenosnih računalnikov, tabličnih računalnikih ali pametnih naprav za RAČUNALNIK , PS4, X-BOX in druge začasne platforme za igre,- Poglobljeno Izkušnje Poklic digitalnih in analognih vezij ustvariti žive surround zvoka in zvočnih učinkov na slušalke in aktivni zvočnik -HD digital audio dekodiranje Nemoteno in subtilna zvoka z visoko zvestobo Vgrajene v mainstream AK4490 DAC podpira visoko ločljivost in frekvenco vzorčenja PCM -izhodna Moč 500mW Dovolj Napajanje Slušalk In je lahko učinkovito vožnjo slušalke z impedanco 16Ω-600Ω iz slušalke za v uho v studio slušalke -Osebnih Zvok Izboljšanje Sistema Fleksibilno združljiv s slušalkami različnih impedances . -Heavy bass in velik zvok fazi razmnoževanja poka zvok-Izboljšanje kakovosti Nizko-bitno hitrost glasbe Prek začetkom strojne opreme SRC delovanje-Enostavno upravljanje in razumeti Dvojno napajanje za mobilne naprave in namizne naprave . -Zaslon, osvetlitev , enostavno opazite 0.91 palčni OLED zaslon jasno prikazuje avdio vzorčenja, vhodni vmesnik, moči in z DAC filter stanje.

    Specifikacija: DAC Čip:AK4490 USB DAC: Da , podporo Velikost: 139*75.2*22.8 mm Delovni čas: približno 9 ur Izhodna moč: 500mW Računalnik USB vhod: podpora Win7/8/10, MAC, iOS, Android sistem Baterija: 3,7 V/4000 mah Funkcija: SRC Podporo Naprave: PS4/PC/Switch/X-BOX-Material: Aluminij zlitine Optični in Koaksialni Vhod : Da , podpora

    Razširitev Bluetooth : 5.0 ( Povezan z O5BL Postali Bluetooth z DAC ojačevalnik Če morate uporabljati funkcije Bluetooth , prosimo, da 05BL )

    Pošiljke:

    1.Postavke, bo odpremljeno na vaš Soaring.si profil naslov, Prosimo, da se vaš naslov za dostavo je popolno in pravilno. 2.Ko bi skupni znesek nad 500$, da bodo dobavljeni brezplačno EMS, FEDEX, DHL ali po kupca zahteva, 5-10 delovnih dni, ocenjeni čas dostave. 3.Naročila so odposlana v privzete, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.o 10-35 delovnih dneh, v večini držav & področjih.Za oddaljene države, bo veliko več časa, da pridejo.Prosimo za razumevanje! 4.Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije, se bomo potrudili, da rešitev tega problema.Hvala!

    Politika vračanja:

    1.V primeru, da izdelka, ki ste jo prejeli, je napačno eno, prosim oglejte fotografije in nas kontaktirajte v 30 dneh.Poslali vam bomo pravilna. 2.V primeru, da niste zadovoljni z izdelkom, medtem ko je v dobrem stanju, ga vrnite nam v 30 dneh, in kupec plača za vračilo poštnine.Nato se Bomo bodisi poslali novo ali dali svoj denar nazaj. 3.V primeru, da izdelka, ki ste ga prejeli so v okvari, nas kontaktirajte v 30 dneh po prejemu naročila, smo lahko dali svoj denar nazaj ali pošljete zamenjavo za vas.

    Povratne informacije:

    1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev. 2.Če imate kakršne koli težave, se lahko o naših elementov in storitev, se, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljšo storitev za stranke. 3. Imajo lepo nakupovanje!Hvala!

    Oznake: usb dac, audio dac, ak4490, xduoo, izolatorjev usb ttl, mp3 predvajalnik xduoo, 6dj8, smsl sp400, odbor dac, terminator endoskeleton polni velikosti.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki