IC novo izvirno BD8379 BD8379FV - ME2 TSSOP20 IC spot oskrbe dobrodošli posvetovanje samem se lahko igrajo

IC novo izvirno BD8379 BD8379FV - ME2 TSSOP20 IC spot oskrbe dobrodošli posvetovanje samem se lahko igrajo

€2.32 €1.86
Na zalogi
s36447

  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Znamko/Model: SONY
  • SONY Model: PlayStation Portable
  • Številka Modela: 1

  • Nakupovanje navodila:

    1, to trgovino nalaganje otroka, veliko mesto, so dobrodošli, da se posvetuje spletnih storitev za stranke, kot so storitve za stranke ni dosegljiv, lahko tudi neposredno fotografirali, če je problem ali začasno ni na zalogi kontaktirali vas bomo kmalu, in če si ustrelil različne modele, zato je priporočljivo, da dodate v košarico, nato v košarico skupaj z package nakup.

    2, čas dostave:vsak dan ob 18: 00 pred plačilo, običajno na dan dobave. Če ni na zalogi ali obstaja poseben primer storitev za stranke, bo še naprej obvestilo!

    O Kurirske:

    1, trgovina je privzeto uporablja Yuantong/pass/SF Express, kot je treba druge kurirske prosimo, upoštevajte, ali pa nam pišite; Kurirske ne more doseči območje uporaba EMS, hitre pošiljke uporabo SF Express. Teža v Kg ali manj predmetov zaračuna prvi dostava! Če prekomerno telesno težo, po dejanski dostava brezplačno. Guangdong lahko določijo z gotovino po povzetju oz. kurirske zbirka je. 2, SF Izrecnih omejitev inter-pokrajinski 1-3 dni,pokrajine v 1-2 dneh okoli! Več oddaljenih območjih, so izključene.

    Mi lahko samo obljubim določen čas dostave blaga Kurirska stran, hitrost, posebej, kaj je čas, da pridejo, ne moremo nadzorovati, če Express hitro počasi, se bomo potrudili, da pomaga vsem, katalizator državi, prosimo, da podprejo in nas razumejo, radi bi, da sodelovanje bolj prijetno!

    Prevzem blaga opomba: da bi se izognili prevozu procesa, ki jih povzročajo tovora škodo ali izgube, ki vam prinaša izgubo, kurirska dostava po Prosimo, razpakiranje pregled ponovno prijavite. Zaradi nekaterih regionalnih Kurirska ne podpisati ne razpakiranje, ampak tudi prvi znak, ampak ko Kurirja površine znak za ko razpakirate, prvi ne dajo dnu stanja nazaj V Kurirja, ni konec enotni, bojijo se, da gredo, ko najti manjkajoče poškodovana, se prosimo takoj zavrne in naj Kurir prijavite opis, nato pa v skladu z izrecno naročil na ladijski strani nas kontaktirajte na telefon, na shopkeeper obdelave. Ko se prijavite, Kurir pusti se šteje postavke lossless manjka. Če po prejemu predlagal nobenega število je narobe, blago, napačna različica problem, ali je pravna ali Taobao pravila, kupec lahko precej neugoden, naše podjetje tudi razglasila ne more biti odgovorna za(v primeru prijatelj prijavite, lahko naročite prijatelji). Sprejem blaga prosimo, da čim prej zazna, ugotovila, da je blago kakovosti težave, vas prosimo, neposredno ne zadeti ali oceno, prosimo, da stopite v stik z mano, da bi bolje rešiti problem!

    Vprašanja za vrednotenje:★cenimo vsako veliko pohval, če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosimo, komunicirajo z nami, verjemite, vse razumne problem lahko hitro dala rešiti. Brez komunikacije, hitenja, daje v slabo pregled ne reši nobenih težav. Ustrezne kritike bomo ponižno sprejeti, bo naše delo zagotovo obstajajo take in take napake, tudi zelo pripravljen prevzeti odgovornost. Tam je problem, ki so med seboj bolj mirno in pošteno, poskusite spremeniti malo misliti, verjeti, da je vsak problem bo rešen za. Pozdravljamo ustrezne, strpnost strank, prepričani smo, da lahko postali dobri prijatelji. Ne dobrodošli posameznih ponos, ne glede za druge dela kupci in posameznih kupcev, da bi dosegli svoj namen, da zlonamernimi napadi prodajalci in vrednotenje grožnjo, moramo tudi spoštovati načela pritožb na koncu.

    Poprodajne storitve: po prejemu blaga, če imajo kakršne koli težave, se obrnite na trgovino, mi bo takoj vam rešitev, ne v trgovini za nakup sestavnih delov in je bil na napravi, varjenje, strig PIN ali jih kupec operativne napake in drugih umetnih povzroča element, ki burn out, in v zameno način, ker na embalaži ni močna in poškodovani, te trgovine ne bodo dali exchange, non-težave s kakovostjo zamenjavo dostava po kupci odgovornost.

    Pro-prejel blago, prosim, ne pozabite, da najljubši trgovini Oh, in dajte pohvalo+trgovini iz vrednotenja Oh, stranke zgoraj, bin Sheng Elektronike, je vaše zadovoljstvo naše opravljanje.

    ═☆Dobrodošli, da kupite naše izdelke, želim vam srečno nakupovanje

    Opomba:★trgovina je odprta za poslovanje! Izdelki se nenehno upload...3 milijona eur, zaloge za vas, da izberejo, je potrebno, prosimo, obrnite na spletno storitev za stranke, da bi razpravljali, vas prosimo, da zagotovi fizično foto sklic podrobnosti!!! Veselim se sodelovanja z vami!

    Oznake: ps4, pro ps4, igrajo ps4, nadzor play station, play station 4 pro sony, igrajo 4 slim, 4 ps, igra postaja, palčko play station 4, play station 5 sony.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki