Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico

Odsevni Trak Psi Prsih Traku Za Hišne Živali Telovnik Pes Hoja Trepalnico Trajne Očesa Pes Pas Kuža Pas Pes Trepalnico

€10.27 €7.70
Na zalogi
s43854

  • Vzorec: Trdna
  • Vrsta: Ovratnice
  • Sezona: Vse letne čase
  • Blagovna Znamka: pecute
  • Funkcija: osebno
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Varnost in Udobno: Robustna sponke in D-obroč na zadnji strani, obračanje kljuke iz aluminija, varno in stabilno.Pes pas design razporeja izkoristimo enakomerno po vsej prsnega koša in ramen, da se prepreči zadušitev ali vratu sev.

    Dihanje & Lahek: To prsni pas je bil dosežen v dihanje in mehko očesa tkanine.To je bolj udobno v poletnih mesecih, omogoča učinkovitejši pretok zraka po vsej prsnega koša področju, da pes hladnem in suhem, in je primerna za vsakodnevno hojo, tek, usposabljanje, itd.

    Nastavljiv Prsni Obseg: lahko, da vaš pes najboljši udobno pogoj za prilagajanje prsih.Še več, to vam omogoča, da obleko vaš jjeza tako enostavno, z zaponko, potrebujete le približno 1 minuto, da se konča.

    Enostaven za nošenje in Prilagajanje: To nastavljiv varnostni pas, ki se lahko brez težav dajo na in vzletelo s sponko.V adjustor lahko enostavno prilagodite velikost, da se prilega vaši mački in psiček.

    Odsevni Oblikovanje: Z reflektivni stripes design in dolgo reflektivni pes povodec, pes pas je vidna v slabih svetlobnih pogojih.Izboljšuje varnost pri hoji ponoči.

    Nastavljivo kovinsko sponko; Primerno za majhne in srednje velike pse.

    Primerna za Chihuahua, Miniaturni Pudelj, Malteškem, nemškem, Terier, Yorkie, Mini jazavičar in podobne majhne velikosti pasme psov, mačk, kuncev.

    Varstvo vrste, v prsih, nazaj je zasnovan tako, da igra dobro oblazinjenje učinek.Nastavljiv trak dolžine.

    Mehko tkanino, z gladkimi robovi zdravljenje za zmanjšanje drgnjenje in vleče na svoje pse nogah in vratu, bo vaš pes hodi udobno

    Edinstven design, eleganca in privlačnost, ta enostaven za prevoz vašega psa ven in je lepši od tradicionalnih pes verige.

    Lahko najdete vaš jjeza v kateri koli čas.Lahko se uporablja kot darilo za rojstni dan, Velikonočni dar, Adventni Dan darilo, noč Čarovnic darilo, Božična darila, itd.

    Material: poliester očesa + najlon tkanine

    Barva: črna, srebrna, siva, modra, roza

    Primeren za: mala in srednje velike pse

    Šifra: XS, S, M, L, XL

    Velikost:

    Vleka vrvi velikost: 2*150 cm

    XS: primerna za bankrot: 24-26 cm, teža priporočilo: v 1,5 kg

    S: primerna za bankrot: 27-34 cm, teža priporočilo: 1.5-3 kg

    M: primerna za bankrot: 35-39 cm, teža priporočilo: 3-4.5 kg

    L: primerna za bankrot: 40-45 cm, teža priporočilo: 5-7 kg

    XL: primerna za bankrot: 46-52 cm, priporočena teža: 7.5-10 kg

    Seznam vsebine: 1pcs*pes prsih trak+1pcs*vleka vrvi

    Seznam vsebine:

    1Pcs*pes prsih trak

    1Pcs*vleka vrvi

    Oznake: pas pes, pes har, pes trepalnice slog, pes povodec, majhen pes trepalnico, doble pes trepalnico, ovratnik pes, pes dolge trepalnice, pes trepalnico 3m, vrečko primeru trepalnico.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki