Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke

Brezplačna dostava velikan poroka na prostem pozimi stranka šotor Tunel hiša,spray stojnico z zadrgo vrata za dogodke

€949.46
Na zalogi
s85284

  • Uporaba: Športne prireditve,oglaševanje, promocija, vsi festivali praznovanje
  • Značilnosti: Napihljivi
  • Prodaja Način: Tovarne neposredno.
  • je-po meri: Da,kakor je vaše zahteve.
  • Barve: Bela in črna ali Prilagajanje.
  • Starostni Razpon: > 8 let
  • material: 210 D oxford tkanine, s PU prevlečen.
  • Puhalo Certifaction: CE/UL certificirano.
  • Dostava: 7-10 dni in Brezplačna dostava.
  • VELIKOST: 8 m L x 5 m W or Customization.
  • Vrsta: Šotor
  • Številka Modela: 3A-TR1812191649
  • Blagovna Znamka: Ace Air Art
  • Funkcija: Ponovno uporabo,enostaven za nastavitev in odpeljite.
  • Napetost: Included,CE 220 v-240 v or UL 110 v-120 v.

  • Svetloba & Prenosni

    Prilagajanje & Personalizacije

    Strokovne storitve za stranke Brezplačno design & Hitro navedek

    Tovarne neposredno,z dobro ceno in kakovostjo

    Pruduct Vključujejo

    Napihljivi poročni šotor

    CE/UL standard Zračno puhalo

    Vrečko za shranjevanje

    Vrvi in vrečami peska

    Material

    Tkanina Oxford

    Design

    Strokovne zasnove za Rhino, dizajn je na voljo

    Barvna Neusklajenost

    1.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili barvna neusklajenost.

    2.Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so Material,itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo če je to mogoče.

    Nadzor Kakovosti

    1.Štiriposteljnih šivanje na ključnih področjih v osnovni enote;

    2.Dvojno oxford plast na dnu območja.

    3.Navzkrižno Testiranje in Preverjanje pred odpremo.Postavke test 3 krat 4.ali nad preden ladja iz tovarne!

    4.Predmeti, Fotografije offere, da si pred ladjo iz.

    OEM IN ODM

    Sprejemljiv

    Uporaba

    Primerna za najem, preprodajati ali oglaševanje,trgovine kažejo, novice, konference, poroko,stranka, Verious Festival,Šport,Kaže,Dogodek, Koncert, Promocije, Razstave, Dirke,Uspešnosti,zasebno uporabo, itd

    Soaring.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, Paypal,Western Union, in nakazilom prek banke

    1. Ne skrbite whe ponovno vas so iz, po vsem Svetu dostave s hitro komercialne express, na primer TNT,DHL,FedEx, EMS,Aramax so avalaible. 2. Naročila se obdelujejo po vaše plačilo je preverjeno, da ga Soaring.si. 3. To je importan t vnesite res polno ime prejemnika o vrstnem redu. 4.Stranke iz Čile,Italija,Švedska,Norveška,Finska,Avstralija,Nova Zelandija,prosim, pustite vaše podrobnosti naslov, da potrdite, če so dodatni stroški.Če ste iz Afrika,Jugovzhodna Evropa, Srednji Vzhod,Karibi,Srednja Amerika,Južna Amerika,Južna Pacifiških Otokov,Rusija,Ukrajina,Belorusija,Brazilija,Argentina,francoski čezmorski pokrajinah & čezmorska ozemlja,Kanarski Otoki,prosimo, obrnite na nas in nam povejte svoje podrobno naslov za potrditev način dostave ali dodatno ladijskega stroškov. 5. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je več med prazniki in Hitenja Seanson februarja,Marca,Sepember,Octobor,Novenber. 6.Če še niso prejeli predmeta v času.prosimo, da nas kontaktirate.bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času, bomo podaljša experiod od Čakajo na Kupca Potrditev, če je to potrebno. 1.Prevozni stroški imamo plačane odmerek ne vključuje uvoz davek, ker je vsaka država bo polnjenje različnih davčnih na različno blago,ki je ne moremo vedeti in nadzor,lahko preiskovalni lokalnem po meri.ko dobro pošlji ven,Ko je kraj, da se stranka ne zavrne pomoč za uvoz blaga,niti nočejo plačati uvozne dajatve. 2.Za preprečevanje plačati visoke uvozne dajatve, pošljemo Račun v nižji ceni, za vsako stranko, ali sledite vašim zahtevam,samo stik z nami.

    Oznake: stojnica barve, Šotor, krat stranka šotor, poročni šotor šotori za prodajo, cirkus šotor deležev, stojnica spray, ace zraka, neto šotor, model, barve stojnici, odraslih swing pasu.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki