Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke

Plus Velikost Roza Dolgo Mati Nevesta Obleke 2021 Novo Kratkimi Tla-dolžina Čipke Appliques Kroglice za svate Obleke

€92.83 €66.84
Na zalogi
s86558

  • Postavka Vrsta: Mati Nevesta Obleke
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Vrsta Tkanine: Krep
  • Modni Element: Cvjetnim Tiskanja
  • Dekoracijo: Čipke
  • Slike Dejanske: da,
  • Silhueta: A-LINIJE
  • Blagovna Znamka: XCL Junakinja
  • Rokav Slog: Redni
  • Številka Modela: MD034

  • Pozdravljeni, dragi prijatelj Dobrodošli na Neponovljivi Obleke Design Store.Imamo lastno proizvodnjo tovarne in so bili zavezani, da z uporabo najvišje kakovosti tkanin ustvariti najbolj elegantno in čar oblek za vsako žensko.Lahko bi tudi, da obleke glede na slike, ki je prišel od vas,dobrodošli na drobno in na debelo.Naše obleke so 100% ročno.Zagotavlja prilagojene storitve in nujna naročila, vas prosimo, da nas kontaktirate.

    OPOMBA: Če morate po meri, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo, ko se plačuje po naslednjih obleko ukrep način. 1) Popoln Bankrot = palcev cm ali 2) Pas = 3) Boki = 4) Dolžina od ramen do ramen = 5) Dolžina ramen do tal = (od ramen do tal s svojimi čevlji na) 6) Armseye(armhole)= 7) Višina= (iz vrh glave, da se tla z čevlje)

    Politika Vračanja

    Vaše zadovoljstvo je naš dolgoročni opravljanje in izrednega pomena.Ko se vaš paket je prispel, vam svetujemo, da se odprite in preverite, ali predmete, ki smo izpolnjuje vaše zahteve.Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa , ga lahko vrnete ali exchange vaše predmete v 7 dneh od dobave datum.Skoraj vsi izdelki se lahko vrnejo razen custom made tisti.Prosimo, da obleko popolnoma novo z original oznake in oznake na.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste poslali obleko nazaj!Mi vam bo dala vrne podrobnosti.Če ste se ravnokar vrnili obleko naslov na paket, ne moremo dobiti in povrnili.Zahteve: 1. Da bi rešili svoj problem čim prej, prosimo, obrnite na službo za Osebje na prvem mestu 2. Če boste našli obleko v napačne barve ali meritve, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 3. Če je očitno, kakovost problem z obleko, kot so velika umazanija, zdrobljen ali napake površine, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 4. Potem, ko smo prejeli vaše vračanje paketov informacij in sledenje Ne,bomo vračilo denarja na vaš račun v roku 2 delovnih dni

    Pogosto Zastavljena Vprašanja

    - Vprašanja 1:ali Lahko po meri narediti obleko, če sem poslal nekaj slik?A:Da,lahko po meri narediti obleko po vaših slik. -Vprašanja 2: Lahko sem velikosti po meri?A:seveda ,smo lahko velikost po meri za vas in svobodno. - Vprašanja 4:Kako dolgo lahko dobim mojo obleko?A:To traja približno 3 do 7 dni, za oblikovanje in izdelava, ter 3 do 15 dni za prevoz. - Vprašanja 5:Kaj naj storim, če thers je nekaj narobe z obleko?A:Prosim, povejte nam na prvi čas,bomo poskušali naši moči, da vam pomaga rešiti problem.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

    Stik Z Nami

    1.Če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, dodajte naši trgovini na seznam "Moji Favoriti" seznam. 2.Upamo, da boste tudi zapustijo pozitivne povratne informacije in 5-star DSR, če ste zadovoljni z našimi predmet in storitev.Vašo spodbudo je ourdriving sile. 3.Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Upamo, da boste obrnite na nas nemudoma, preden nam daje nizko povratne informacije, tako da bomo lahko rešili vaš problem zadovoljivo. 4.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate preko Soaring.si sporočilo, se bomo odgovori vaše sporočilo v roku 24 ur .

    Oznake: obleko eam, jakno obleko 2020, cape obleko 2020, sre obleko 2020, dubaj obleko 2020, eam ženske, poročna obleka za mati neveste 2018, zlato čipke poročne obleke, nevesta, mati, eam majica.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki