Pult Mini Nano Tank Original Filter Goba Akvarij Pribor Deli Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02 Pult Mini Nano Tank Original Filter Goba Akvarij Pribor Deli Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02 Pult Mini Nano Tank Original Filter Goba Akvarij Pribor Deli Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02 Pult Mini Nano Tank Original Filter Goba Akvarij Pribor Deli Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02

Pult Mini Nano Tank Original Filter Goba Akvarij Pribor Deli Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02

€2.64 €2.21
Na zalogi
s91128

  • Napetost: Other
  • Moč: 1W

  • Originalni Filter Goba Za Tank YA-01 YA-02 JA-01 JA-02

    Količina:1pcs

    1.Sprejemamo naslednje plačilne metode:Alipay,Kreditne Kartice,Moneybookers,TT,Western Union.In naše zaščite daje le plačilo bil acceped za Soaring.si platformo.

    2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    1.DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO).

    2.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

    3.Če u ni dobil v čas poštnine,prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.

    4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    5.Bomo poslali postavke v 1-3days(delovnih dni,Ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo

    6.Ko vaš sprejem elemente, ki ste jih naročili,prosimo, da skrbno preverite v 24 urah.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če vaš imeti težav.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

    1.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in svoje naročilo podrobne informacije.

    2.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor

    vključena,KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    1.Prosimo, kontaktirajte nas za Trgovino Manager ali Črke pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši težave, in prosimo, da nam zaupajo. 2.Pozitivne Povratne informacije(5 Zvezdic)je zelo pomembno za nas,prosimo, dvakrat premislite, preden zapustijo povratnih informacij.Prosim, ne odprete sporu, da nas,bomo prevzeli odgovornost poslati ali nadomestilo za kakršne koli težave.

    Oznake: fish tank test, nano akvarij, akvarijske ribe, žive, aquarium extern filter, akvarij medijev, reaktor, akvarij uv, filter jebo, aqurium filter notranji, filter za vodo.

  • Mnenja in ocene (2)

    • Valery1965

      Thought there would be 2 pieces, came one (((in general, an excellent sponge

    • Itachiuchiha7000

      Practical, good price, fast shipping

    Napiši mnenje

Podobni izdelki