Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov

Velik tok dc 12v 24v kalužna črpalka 3000GPH električna vodna črpalka za čolne pribor marin,podvodna čoln vodna črpalka 12 24 voltov

€26.36 €21.09
Na zalogi
s96026

  • Ohišje: Težka ABC Stanovanj
  • Struktura: Potopne Črpalke
  • Moč: Električni
  • Standard ali Nestandardno: STANDARD
  • Uporaba: Podvodna
  • Blagovna Znamka: SURGEFLO
  • Številka Modela: BR-BP3000
  • Tlak: no
  • Teorija: Lopataste Črpalke
  • Goriva: Električni
  • Vrsta Motorja: Kompakten, učinkovito, dolgo življenjsko dobo motorja
  • Črpalka telo: Termoplastični
  • Max Kaliti.: 110F (43C)
  • Tovarne: OEM/ODM so dobrodošli
  • Obratovalni cikel: Občasni

  • 1.Uporaba posebnega materiala, da ne nepremočljiva pečat, nepremočljiva, izolacija, močna, z visoko varnost.

    2.poganja ga motor s trajnim magnetom, majhne velikosti, oblike, velikosti pocinkane koks pločevinke, malo vibracij, nizka raven hrupa, velik tok 220 l/Min, z 12 v / 24 v dc urejeno napajanje, nizka, da se zmanjšajo stroški električne energije, stroškov in učinkovito izvajanje nizko ceno, visoko učinkovitost in varčevanje energije, dolgo življenjsko dobo, lahko delajo 24 ur neprekinjeno, občasno delo ugodnejša, če želite podaljšati življenjsko dobo črpalke.

    3. Enostavna montaža; Črpalka z mrežico bar filter, enostavno odstraniti, enostavno čiščenje, enostavno; Samodejnega filtriranja večjih predmetov, zaščito črpalke delo, podaljša življenjsko dobo črpalke.

    4. Ta serija mini potopne črpalke lahko dimnih delcev, je majhna, manj nafte in drugih nečistoč, da bi podaljšali življenjsko dobo črpalke, kažejo, da se črpalka za vzdrževanje redno, da odstranite ostanek umazanije, in druge predmete na črpalko.

    5. Črpalka gred je izdelana iz nerjavečega jekla predelovalnih dejavnostih, trajnost, korozija, sveža voda, morska voda se lahko uporablja;

    6. Lahko se pogosto uporablja v kanalizacijo vzorčenja, velik pretok tekočine za prenos in nizka raven hrupa na delovnem mestu; Velike in super velik akvarij, mali bazen, rezervoar za polnjenje vode, fontane, in za druge namene.

    7. Sprejme gred iz nerjavečega jekla in žilavost vlagi termoplastični plastično črpalko telo,

    8. Lahko se potopite in pekoč občutek zaščite.

    9. Dolgo življenje vodno hlajeni motor.

    10. Enostavno namestiti in odstraniti filter napravo, se prepričajte, črpalka deluje brez vibracij brezplačno.

    11. Kratek čas brez vode ne gorijo, črpalka za delovanje.

    Glavne aplikacije:

    1.Lahko se pogosto uporablja v kanalizacijo vzorčenja, velik pretok tekočine za prenos in nizka raven hrupa na delovnem mestu;

    2.Velike in super velik akvarij, mali bazen, rezervoar za polnjenje vode, fontane, in za druge namene.

    3.Sveže vode, morske vode kakovost analize vzorčenja, čiščenje vode, čiščenje odplak, kanalizacije, krog drenažne kanalizacije, ribogojstvo, prenos vode, kmetijskih brizganje, namakanje, tla, preproge, čiščenje, itd.;

    4.Uporablja industrije, kot so: varstvo okolja, medicine, ladjedelništvo, ribištvo, ribogojstvo, kot so industrija, kmetijstvo, domači industriji.

    Uporablja področjih:

    1.Varstvo okolja,

    2.medicine,

    3.ladjedelništvo,

    4.rib,

    5.industrija,

    6.kmetijstvo,

    7.gospodinjstvo itd.

    Kako kalužna črpalka deluje:

    Neavtomatske potopne črpalke ponujajo tradicionalne delovanje aktivira float ali plošči stikalo.Odstranitev motorja kartušo omogoča enostavno čiščenje cedilo in lopataste v primeru, da je črpalka postane posuto z razbitin.Električne Potopne Črpalke, ki so daleč najbolj priljubljena vrsta električna Kalužna Črpalk, podvodnimi dajejo zelo visoke rezultate, so stroškovno učinkovite, imajo nizko amp pripravi in so enostavne za namestitev.Oblikovane so tako, da se prilega v najnižji del drenažne in zahteva samo, odtočnih cevi delo in oskrbo z električno energijo.

    Pošiljko

    Plačilo

    Sprejemamo Alipay, T/T, Western Union in Visa plačilo.Razen Alipay, in ustrezne baterije za kupca strani.Prosimo, plačilo naročila v roku 3 dni, mi pa bomo poskrbeli za pošiljko 1-2 dni.Po Službi

    Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

    Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Povratne informacije

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    Oznake: booster črpalka ro, 2 hp črpalka, 110v črpalka, 12 v, črpalka za gorivo, aksialne batne črpalke, 12 volt črpalka vode, 12 volt prepone črpalka, 12 volt črpalka, 12 črpalka, 12 volt črpalka za gorivo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki