Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m

Polnilnik Stojalo Za Fosilnih Gen4/5 aluminij zlitine USB Polnjenje Dock Kabel 1,5 m

€11.36 €9.43
Na zalogi
s9609

  • Blagovna Znamka: BGEKTOTH
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Polnilniki

  • Izdelek Descricion:

    OOTDTY

    Izdelani so Združljive z Fosilnih Gen4/5.

    To USB 2.0 Polnilnik Stojalo povezuje vašo Pametno Gledati na svoj računalnik USB vhod za polnjenje.Preprosto postavite Gledati na polnilnik za polnjenje dock in ga potisnite v polni vrat, se začne polniti.

    Poudarki:

    - HITRO CHAEGE & STABILNO DELOVANJE

    - NAD-NAPETOSTI & VEČ-TRENUTNA ZAŠČITA

    Tech Očala:

    Material: Aluminij (Polnjenje Stojalo), PVC (Kabel)

    Dolžina kabla: 5 m./150 cm

    Čas Polnjenja: 60 Minut

    Vhod: 5V / 1000-1500 mAh

    Izhod: 5V/ 1000 mAh

    Čip Zaščitna napetost / Tok : 6V / 200mA

    Nasveti za zaščito vaših pametno gledati bolje:

    Z uporabo napajalni kabel z vgrajenim čipom, lahko učinkovito podaljšati življenjsko dobo uro.

    Omejitev čas polnjenja do 80 minut je to primerno.

    Polnjenje uro, preden se baterija izprazni.

    Ne uporabljajte mobilnega telefona polnilnik, prosimo, priključen na Napajanje USB Vir na PC, Mac računalnik, Prenosni računalnik ali Prenosnik za bolj stabilno napetost.

    Značilnosti:

    1.Kompakten & Lahek - Ta polnilnik stojalo je zasnovan v prenosni velikosti.To je priročno za izvajanje kjerkoli, pefect za potnike in poslovne uporabnike.Dober spremljevalec za vaše gledanje na potovanje.

    2.Premium Aluminija Material, ki je Zasnovan s fino izdelane iz aluminija in prvega razreda nič dokaz.Izdelujejo sestavni oblikovanje, izjemno čvrst in vzdržljiv v primerjavi z drugimi plastičnih polnilnike, anti-slip ploščico na dnu zagotavlja močno površino za oprijem.

    3.Varno Polnjenje - Ta Polnjenje Stojalo ima Regulator Napetosti in PTC znotraj svojo napravo zaščitili se poškodujejo prevelik tok, ko je priključen na vir napajanja.Iz nad - napetosti in več-trenutna zaščita, ki jih bo zaščitil vaš watch od tega, da je poškodovana, ko je polnjenje.

    Oznake: qq, q q watch, fossil strap, fosilna pametno gledati, zapestnica fosilnih, fosilna smartwatch, q watch, fosilna usnjeni trak, fosilne, fosilna šport.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki