Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship

Šport Kolesarska Očala za šport Moški Ženske Tekaški Ribolov sončna Očala z UV Zaščito Ceste, Kolesarske MTB sončna Očala googles Dropship

€5.09 €4.33
Na zalogi
s117873

  • Lens Width: -
  • Okvir Material: Polikarbonatne
  • Barva Okvirja: več
  • Leče Material: Poly Styrene
  • Lens Height: -
  • Številka Modela: -
  • Lenses Optical Attribute: -
  • Spol: Unisex
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Opis:

    [Zaščita očal]

    1. Z eno roko odstranitev bo poškodovalo levo-desno ravnotežje okvirja in povzroči deformacijo.Priporočljivo je, da se držite templjev z obema rokama in jih pick up vzporedno na obeh straneh lice.

    2. Krat levo tempelj prvi, ko je ob na, ki je ni lahko povzroči deformacije okvirja.

    3. Priporočljivo je izpiranje kozarca z vodo in absorpcijo vlage s papirnato brisačo, nato pa uporabite posebno očala krpo, da poskusite drgnjenje.Morate, da pridržite rob okvirja na strani ogledalo in nežno očistite objektiv, da bi se izognili povzročajo pretirane škode na okvir ali objektiv.

    4. Ko ne nosi očala, prosimo, ovijte jih v kozarce primeru in jih dal v očala primeru.Če postavi začasno, vas prosimo, da se izbočeni strani očala obraz, sicer pa je enostavno nositi leče.Ob istem času, očala naj se izogibajo stiku z corrosives, kot so insektov repelenti, toaletne potrebščine, kozmetika, lasje geli, zdravila, itd., in se izognili dolgoročno neposredno izpostavljenih sončni svetlobi, visoki temperaturi (nad 60 ℃), v nasprotnem primeru bo zlahka poškoduje objektiv, okvir poškodbe, dotrajanost, Barve, itd.

    5. Redno pojdite na strokovni trgovini, da bi plastičnih prilagoditve.Deformacije okvirja, ki bo povzročilo obremenitev na nos in ušesa, in leče, ki so enostavne za svoboden.

    6. Ne uporabljajte očala med intenzivno vadbo, da se prepreči močna učinkov, ki lahko poškoduje objektiv poškodbe in poškodbe oči in obraza; ne uporabljajte nosite leče, da bi preprečili izgubo vida zaradi razpršene svetlobe; ne glejte neposredno v sonce ali intenzivno bleščanje, da bi se izognili oči Boli.

    Specifikacije:

    1. High-definition polarizirana leče, ki lahko blokira uv žarke in se vidno polje jasnejše

    2. Učinkovito blok glare, tako da svetloba ni bleščečih

    3. Ergonomski design, udobno in lepo

    Paket Je Vključeno:

    Sončna očala * 1

    Oznake: silikonski kolesarska očala oakley, cikel google, taktično teče sončna očala, teče podplati moški, ventilator za varstvo google, kolo sunglass, kristalni kozarci uv, colnels sončna očala, oakley sunglass, posnetek sunglass.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki